Boeken

Ik ben de auteur van 2 superpraktische boeken over financiën voor ondernemers. Met Het grote geldboek voor de kleine ondernemer leer je in 5 praktische stappen je financiën doen en begrijpen en met Financiën voor managers en ondernemers in 60 minuten krijg je 6 onmisbare financiële vaardigheden erbij.

Het grote geldboek voor de kleine ondernemer

Het grote geldboek voor de kleine ondernemerMet dit boek leer je in vijf praktische stappen je financiën doen en begrijpen. Van business plan tot aangifte inkomstenbelasting. Het boek leert je om de CFO van je eigen bedrijf te worden. Zonder deze kennis kun je de financiële risico’s en voordelen van een onderneming onmogelijk begrijpen. Waarom ondernemer spelen als je niet weet of je dit spel wint?

Gewaardeerd met 5/5 sterren op managementboek.nl!

Koop het boek

 

Financiën voor managers en ondernemers in 60 minuten

Financiën voor managers en ondernemers in 60 minuten

Het maakt niet uit waar je werkt in je organisatie. Je doet je werk beter als je weet hoe financieel succes wordt gemeten en welke impact jij hebt op de prestaties van de onderneming. Dankzij zes onmisbare financiële vaardigheden lever je een effectievere bijdrage aan de groei- en winstambitie van je bedrijf.

Een lekker leesbaar boek voor managers en ondernemers die snel de basisbeginselen van financiën willen leren. Bestel het boeke-book en/of luisterboek.

Ook al gewaardeerd met 5/5 sterren op managementboek.nl!

Koop het boek