Klantervaringen

Een kleine greep uit de honderden recensies van klanten over de producten van Stephan.

Top product ook voor een klein administratiekantoor

Adfin Partners, Rob Brack (geregistreerd gebruiker)

Voor een klein administratiekantoor is BiE een top product; verrassend veelzijdig en compleet in functionaliteit. Bankafschriften kunnen met een paar handelingen worden geïmporteerd, inkopen, verkopen en de kas- en btw-administratie zijn zo geregeld. Is er dan niets te verbeteren? Uiteraard zijn er klantwensen maar die rangschik ik in de categorie ‘van beter naar best’ want met goed doe je BiE tekort en de status beter heeft het nu al! Daarnaast mijn complimenten voor de Helpdesk: snel, accuraat en behulpzaam.

Een goed klantvriendelijk product.

Avital (geregistreerd gebruiker)

We werken nu een jaar met Boekhouden in Excel en zijn bijzonder tevreden. Het product is klantvriendelijk en als er iets mis gaat zijn de problemen via de klantenservice snel opgelost. Een aanbeveling voor een klein bedrijf en kleine ondernemer!
Bio-Dent

Gebruiksvriendelijk

Harrie Taks (geregistreerd gebruiker)

Ik heb het pakket inmiddels een aantal jaren naar volle tevredenheid in gebruik.
De instructies zijn duidelijk en mocht je dan nog een vraag hebben is er de altijd nog helpdesk, waar je snel een reactie op je vraag krijgt.

Perfect!

Sjaak (geregistreerd gebruiker)

Kan met veel plezier zeggen dat ik voor mijn eigen administratie, die van mijn vrouw, schoonzus en neef van mijn vrouw de administratie in Boekhoudeninexcel doe. Duidelijke beschrijvingen en voor de jaarlijkse kosten hoef je het niet te laten. In tegenstelling tot andere pakketten in Excel kun je uit BoekhoudeninExcel wel eenvoudig en snel een jaarrekening maken. Daarnaast zijn er hele goede controle mogelijkheden en veel extra’s.

Onvoorstelbaar goed boekhoudpakket

René Amiabel – Ami Video Solutions (geregistreerd gebruiker)

Onvoorstelbaar goed boekhoudpakket voor iedere zelfstandige ondernemer.

  • goed verzorgd
  • professionele ondersteuning
  • prijs/prestatie is top
  • duidelijke instructie
  • boekhouden gaat noot vanzelf en soms lastig.

Boekhouden in excel maakt het je zodanig makkelijk dat mijn tegenstand is veranderd in plezier en mijn administratie up to date.

Als hij er was zou ik lid zijn van de fanclub.

Slim en compleet boekhoudpakket voor ZZP’ers

Arie Van der Steen (geregistreerd gebruiker)

Eenvoudig in gebruik, fantastische service bij vragen of problemen en ook nog goed betaalbaar.

Ongelooflijke prijs/prestatie verhouding!

JP Kent

Voor minder dan €100 krijg je een compleet boekhoudpakket gericht op het Nederlandse belastingstelsel, en nog ondersteuning daarbij. Je hebt meer controle dan met menig duur systeem, en je krijgt meer informatie dan van de meeste belastingadviseurs.