Stephan Zwanikken

Stephan Zwanikken

Trainer, Excel-specialist, controller, auteur

Stephan Zwanikken heeft meer dan 26 jaar ervaring als boekhouder, controller en financieel manager in het bedrijfsleven. Hij is vanaf 2005 een zelfstandig ondernemer die zich specialiseert in het inzichtelijk maken van financiële gegevens met heldere dashboards en het verbeteren van financiële processen. In 2011 heeft hij het boekhoudpakket Boekhouden in Excel uitgebracht. Hiermee heeft hij al duizenden ondernemers leren boekhouden.

Hij gebruikt zijn passie voor cijfers en Excel om praktische tools te maken voor ondernemers, zoals Boekhouden in Excel, Verlofkaart in Excel, Facturen in Excel, financiële plannen en tientallen andere sjablonen. Op die manier maakt hij op een heldere en praktische manier financiën leuk en boeiend. Tienduizenden ondernemers maken gebruik van een van zijn prachtige sjablonen. Hij helpt je van chaotische cijfers naar nuttig inzicht.

Kijk voor meer informatie over praktische tools en templates in Excel op www.boekhoudeninexcel.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor praktische financiële trainingen.

Ondernemers leren simpel boekhouden

Stephan heeft al duizenden ondernemers op eenvoudige wijze leren boekhouden dankzij zijn unieke boekhoudpakket. Dit boekhoudprogramma in Excel is zo simpel dat financiën weer leuk wordt. Je ziet namelijk direct de resultaten van je onderneming terug dankzij prachtig ontworpen dashboards. De meeste ondernemers hebben genoeg aan het registreren van hun verkopen, inkopen en hun banktransacties. Met het simpelweg vullen van drie tabellen is de administratie in een oogwenk bijgewerkt.

Stephan laat ook nog eens zien in 12 heldere instructievideo’s hoe alles werkt. Je kunt ook altijd terugvallen op de uitgebreide handleiding en de vakkundige helpdesk.

Stephan hielp al meer dan 30.000 ondernemers met hun financiën

 

Waarom?

Financiën is de taal van ondernemen. Spreek je die taal niet, dan is het onmogelijk om te begrijpen welke financiële risico’s je loopt. Je wordt een betere ondernemer als je weet hoe financieel succes gemeten wordt.

Hoe?

Ik gebruik mijn passie voor cijfers en Excel om financiën toegankelijk te maken voor ondernemers. Weerstand tegen cijfers veranderen in plezier dus.

Wat?

Ik ontwikkel praktische rekenmodellen, schrijf boeken in simpele taal en geef (online) trainingen die je helpen met het doen en begrijpen van je financiën.